пʼятниця, 6 березня 2020 р.

Масштабна виставка "Схід-Експо 2019"


Протягом 8 та 9 листопада у рамках програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Польщі та Японії відбулася масштабна виставка «Схід-Експо 2019», яка пройшла у самому серці Києва – Українському домі.  «Схід-Експо 2019» спрямований на зміцнення зв’язків між підприємствами Донецької, Луганської та Запорізької областей з рештою України, ЄС та іншими країнами, на створення нових можливостей для партнерства та співпраці. Центральною подією «Схід-Експо 2019» стала виставка-презентація підприємств зі сходу України, поєднана з можливістю проведення ділових переговорів, пошуку партнерів та клієнтів з інших регіонів України, країн ЄС та світу і встановлення нових ділових відносин.
В рамках «Схід-Експо 2019» відбулася ярмарка, де усі учасники виставки мали можливість продавати свою продукцію відвідувачам.
Під час заходу майстри та майстрині зі сходу України проводили майстер-класи з гончарства, вишивання, хенд-мейду та інших ремесел.
Бердянськ також взяв участь у виставці «Схід-Експо 2019», презентуючи не лише тематичний стенд, а й автентичні майстер-класи. За запрошенням, гідно провели майстер-класи представники КДЮТ «Зоряний» у складі: керівники гуртків Терешина Олеся Володимирівна, Пастух Ірина Вікторівна, керівник гуртка Пастух Євген Володимирович та його вихованець Шатов Михайло, керівник Шерстюк Марина Леонідівна та вихованка гуртка Хиценко Анастасія.
Під час виставки, яка проходила 9 листопада, керівник гуртка «Природа і фантазія» Пастух Ірина Вікторівна провела майстер-клас з перенесення малюнків на мушлі (декупаж) для дітей та їх батьків. Крім цього на виставці були представлені роботи вихованців гуртка, виконані з мушель. Київські діти із задоволенням та цікавістю брали участь у майстер-класі, адже для багатьох із них мушля – це незвичний матеріал творчості. Можна сказати, що в місто Київ ми привезли частинку моря, яка надихає дітей не лише на творчість, а й дає можливість їм помріяти про літній відпочинок. Особливо приємно було спілкуватися з дорослими та дітьми, які вже відпочивали у Бердянську. І відвідавши наш майстер-клас, вони дізналися, як можна використати, зібрані власноруч мушлі на морі, у творчості. Загалом від виставки  «Схід-Експо 2019» та майстер-класів усі відвідувачі отримали масу позитивних емоцій!



Немає коментарів:

Дописати коментар